Fizetési Mód

Készpénz, előre utalás, utánvét.

Fizetés előreutalással számla ellenében, az áru átvételekor készpénzben a szállítási módnak megfelelően, vagy az áru kézbesítőjénél, vagy csomag utánvétel kérése esetén a Magyar Posta MPL-mek.

Banki előreutalás választása esetén a rendelést követő visszaigazoló email fogja tartalmazni azt a bankszámlaszámot, melyre a rendelés összegét be kell fizetnie vagy át kell utalnia.

Paypal-on is keresztül tud fizetni nálunk, gyors és az egyszerűbb ügyintézés érdekében!

 

Fizetési Feltételek

A rendelés leadásakor a weblapon és a rendelést követően az Ön email címére küldött visszaigazoló emailban tájékozatjuk a rendelt termékek fizetendő bruttó vételárairól.

Fizetési kötelezettségének a rendelés teljesítését követően, számla ellenében, készpénzben illetve a megadott bankszámlaszámra történő befizetéssel, átutalással tehet eleget.

A számlát kiállítja:

Név: Knitliné Gál Mónika egyéni vállalkozó

Székhely: 1213, Budapest, Sáska utca 13.

Adószám: 67233867 – 2 – 43

Bankszámla szám: 10400968 – 50526781 – 77761002

 

Szállítási díj segédletMagyar Posta MPL csomag szállítás díja melynél a termék kifizetése átutalással vagy paypal fizetéssel  történik: 1290.-

Magyar Posta MPL   Utánvétes  fizetés esetén a szállítási dij összege: 1490.-

Minden csomagot MPL csomagként csomagszámmal kézbesítünk melyről emailben kap értesítést a feladás napján!

Nemzetközi szállítás esetén kérjük vegye fel kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkat és kérje személyre szabott egyedi árajánlatunkat!

Kérdés esetén keressen minket az neonhooks@gmail.com email címen, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 70 222 8025 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00 – 18:00 óráig.

 

Személyes átvétel

 

Cégünk Budapesten működik!

Személyes átvételre van lehetőség előre egyeztetett időpontban Budapesten

A személyes átvétel természetesen ingyenes!

A személyes átvételhez is szükség van a megrendelésre!

Keresse munkatársunkat az alábbi számon:

Telefon: 06 70 222 8025

 

Szállítási módok

A Neonhooks webáruházban vásárolt termékeket Magyar Posta MPL-el juttatjuk el Önhöz.

Kérjük, hogy csomagátvételkor, ha sérült a külső csomagolás, abban az esetben csak kárfelvételi jegyzőkönyv felvételével együtt vegye át a csomagot!

Törött, sérült termékek esetében reklamációt csakis kárfelvételi jegyzőkönyv sorszámmal tudunk elfogadni. Amennyiben ez megtörtént, rövid időn belül küldjük a csereterméket.

Nemzetközi szállítás esetén kérjük vegye fel kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkat és kérje személyre szabott egyedi árajánlatunkat!

Köszönjük megértésüket!