NEON Horgok

A horgászat legfontosabb eleme a horog, mely nagyban befolyásolja az általunk elejtett halak számát illetve nagyságát is. Fontos hogy kiváló hegye legyen, jól bírja a terhelést és természetesen azonnal akadjon, amint lehet.

Rengeteg horgászt véleményét és tapasztalatát gyúrtuk össze,  hogy melyek a legkedveltebb horgok, mely típusokat használják legszívesebben és éppen melyik halfajra.

Legyen az állóvízi, sebes patak, vagy limányló nagy folyóban való horgászat.

NEON horgok mindenre

Horgászmódszerek közt is rengeteget különböztetünk meg, ahova a NEON horgokat felrakhatjuk.  Úszózást, rakós botozást, snecizést, feederezést, etető kosaras horgászatot, method feederes horgászat folyóvizeken való fenekezést, pontyozást, harcsázást és sorolhatnám még.

NEON Hooks minden békéshalas és harcsa horgászatra kínál megfelelő típusú és méretű horgot.

Minden horgász másként horgászik és az adott  helyzetben másképp használja felszerelését és köti meg horgát.

NEON horogformák

Egy olyan termékpalettát állítottunk össze mely magában foglalja a legtöbbet használt horogformákat és a horog típusokat a horgászatban.

Folyóvízen sokszor speciális helyzetekkel és horgászmódszerekkel találkozunk. Ehhez is remek megoldást nyújt a NEON Hooks. Az apró halakra úszózva, nagyobb keszegekre, paducokra márnákra horgászva fenekezve vagy pedig amurokra pontyokra horgászva a törések lábánál illetve a vissza felé áramló , limányló vizekben.

Állóvizek fehérhalait hideg időszakban a legapróbb horgok fogják meg, élő csalival vagy nagyon apró pelletekkel horgászva.

Akár ragadozóhalakra is

Ahogy egyre jobban haladunk a melegebb idő felé, előtérbe kerülnek a pontyok és amurok és az ehhez használt erősebb horgok. Csalizási módok teljesen eltérőek legyen az method feederes horgászatban használt waftersek, minibojlik illetve bojlik nagyobb halak horgászatához.

Májusi harcsa ívás a harcsahorgászok legkedveltebb időszaka és ekkor tartózkodnak a legtöbbet a parton,  kovácsoltvas Japán szénacél horgainkkal biztonsággal elejthetik életük harcsáját!

Azon dolgozunk hogy a legmodernebb technológiát ötvözzük a horgászok által elvárt legmagasabb követelményekkel és így született meg a NEON Hooks!

Számunkra első a vevő elégedettsége

SZÁLLÍTÁS

A NEON Hooks webáruházban vásárolt termékeket Magyar Posta MPL-el juttatjuk el Önhöz. Kérjük, hogy csomagátvételkor, ha sérült a külső csomagolás, abban az esetben csak kárfelvételi jegyzőkönyv felvételével együtt vegye át a csomagot!
Törött, sérült termékek esetében reklamációt csakis kárfelvételi jegyzőkönyv sorszámmal tudunk elfogadni. Amennyiben ez megtörtént, rövid időn belül küldjük a csereterméket.

5 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS AKÁR PAYPAL-LAL

Fizetés előreutalással számla ellenében, az áru átvételekor készpénzben a szállítási módnak megfelelően, vagy az áru kézbesítőjénél, vagy csomag utánvétel kérése esetén a Magyar Posta MPL-mek. Banki előreutalás választása esetén a rendelést követő visszaigazoló email fogja tartalmazni azt a bankszámlaszámot, melyre a rendelés összegét be kell fizetnie vagy át kell utalnia. Paypal-on is keresztül tud fizetni nálunk, gyors és az egyszerűbb ügyintézés érdekében!

24/7 SEGÍTSÉG

Amennyiben bármiféle kérdése felmerül a vásárlással kapcsolatban, kérjük, hogy használja a Kapcsolat menüpont alatti űrlapot, kitöltése után kattintson a Küld gombra, majd 24 órán belül megkeresi Önt a munkatársunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!