Jogi nyilatkozat

Hírlevél

A Neonhooks webáruházban regisztráló minden látogatónak lehetősége van, hogy feliratkozzon a  Neonhooks e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akcióinkról, újdonságainkról tájékoztatjuk vásárlóinkat.

A hírlevélre történt feliratkozás a későbbiekben bármikor lemondható az adatmódosítás menüpontban.

 

Személyes adatainak védelme

A rendelés során megadott személyes adatait (regisztráció során kitöltött adatok) a Neonhooks webáruház, a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki!

 

 

Áraink:

Áraink folyamatosan változnak csak tájékoztató jellegűek, nagyban befolyásolja a EUR – HUF deviza kereskedelmi árfolyama! Az áraink tartalmazzák az uniós szállítási költséget is! Árukészletünket a kereslethez igazítjuk ezért előfordulhat ideiglenes készlethiány amit folyamatosan igyekszünk pótolni.

 

A www.sedofishing.hu oldalon található leírások, adatok, árak kizárólag tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, eltérésekért és az ezekből adódó károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal! A www.sedofishing.hu az árak változtatási jogát fenntartja! A termékek használatáról, tulajdonságairól, garanciájáról és annak feltételeiről bővebben érdeklődhet telefonon, e-mailben vagy partnerboltjainknál.